Openingstijden

Maandag van 8.00 uur tot 21.30 uur
Dinsdag van 8.00 uur tot 21.30 uur
Woensdag van 8.00 uur tot 21.30 uur
Donderdag van 8.00 uur tot 21.30 uur
Vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur
Zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur
Zondag van 9.00 uur tot 16.00 uur

Contact opnemen

Bij Tandartspraktijk Jan van Galen kunt u terecht voor al uw tandheelkundige behandelingen. Wij hebben geen wachtlijst, waardoor u ook als nieuwe cliënt direct wordt geholpen. Neem gerust contact op als u vragen heeft of een afspraak wilt maken. U mag ook altijd langskomen in onze praktijk.

  Inschrijven nieuwe cliënten

  Tandartspraktijk Jan van Galen staat open voor nieuwe cliënten. U bent van harte welkom. Klik op onderstaande button om het inschrijfformulier in te vullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Inschrijven als nieuwe cliënt

  Afspraak annuleren

  Als u uw afspraak niet kunt nakomen, dient u deze minstens 48 uur van tevoren telefonisch af te zeggen. Zegt u uw afspraak niet af of doet u dit korter dan 48 uur van tevoren? Dan zijn wij genoodzaakt om de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen.

  Bereikbaarheid openbaar vervoer

  De praktijk aan de Jan van Galenstraat is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf station Amsterdam Centraal neemt u tram 13 of bus 18, vanaf Amsterdam Sloterdijk tram 12 of bus 15 en vanaf Amsterdam Zuid bus 15. Plan hier uw route.

  Bereikbaarheid met de auto

  Let op: in de buurt van de praktijk geldt betaald parkeren. Betalen bij de automaat kan alleen nog met pin of creditcard en door het kenteken van de auto in te voeren.

  Tarief: € 5,- per uur.*
  * Klik hier voor de actuele parkeertarieven van Gemeente Amsterdam