Tandarts Jan van Galen

Onze tandartspraktijk

In onze tandartspraktijk aan de Jan van Galenstraat 171 in Amsterdam West staan wij voor u klaar om uw algehele gebit te verzorgen. Ons ervaren team van tandartsen, specialisten, mondhygiënisten, (preventie)assistentes en receptionisten zorgen er iedere dag weer voor dat onze cliënten met een gezond en stralend gebit de praktijk verlaten. Op maandag tot en met zondag kunt u tijdens onze ruime openingstijden bij de specialisten terecht voor algemene behandelingen en tandheelkundige specialisaties.

  • Ervaren en BIG-geregistreerde tandartsen
  • Cliënten beoordelen Tandartspraktijk Jan van Galen met een 8,7 op Independer
  • Goed bereikbaar met OV
  • Ook ’s avonds en in het weekend geopend
  • Geen wachtlijst voor nieuwe cliënten
Telefonisch contactMail ons

Het team van Jan van Galen

Het ervaren team van Tandartspraktijk Jan van Galen bestaat onder andere uit enthousiaste tandartsen: Jan van der Waals, Leire Gomez, Meshkan Moghimi, Mark Olijslagers, Nikica Vale, Sara Lopez, Saeed Tekko, Yaser Almohamad. De tandartsen zijn allen BIG-geregistreerd, waardoor deskundigheid en kwaliteit zijn gegarandeerd. De tandartsassistentes ondersteunen de tandartsen bij de behandelingen.

Tarieven

De kosten voor tandartsbehandelingen zijn in iedere praktijk in Amsterdam hetzelfde. De tarieven zijn namelijk in opdracht van de overheid door de Nederlandse Zorgautoriteit vastgesteld. Afhankelijk van uw zorgverzekering wordt uw behandeling (deels) vergoed. Lees hier meer over de vergoedingen en tandartstarieven. Facturen ontvangt u via onze samenwerkingspartner Infomedics binnen enkele weken na de behandeling. Wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen.

Nieuwe cliënten

Bestaande en nieuwe cliënten kunnen altijd direct bij Tandartspraktijk Jan van Galen terecht. Wij hebben geen wachtlijst. Bij nieuwe cliënten doen wij standaard een uitgebreide intake, zodat u kennis kunt maken met de tandarts en wij een duidelijk beeld hebben van uw gebitsgezondheid.

Routebeschrijving

Onze tandartspraktijk op de Jan van Galenstraat 171 in Amsterdam West is met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken vanaf Amsterdam Centraal (tram 13 en bus 18), station Sloterdijk (tram 12 en bus 15) en station Amsterdam Zuid (bus 15).

Parkeren kan op of rondom de Jan van Galenstraat. De parkeerkosten zijn € 4,50 per uur.

Maak een afspraak

De specialisten van Tandartspraktijk Jan van Galen helpen u graag aan een stralende lach. Bel 020 618 0074 voor meer informatie of maak direct een afspraak.

Telefonisch contactInschrijven als nieuwe cliënt