Tandarts Jan van Galen

Tarieven

De tarieven voor de tandheelkundige behandelingen worden, in opdracht van de overheid, jaarlijks landelijk vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Bekijk hier de tarieven die vanaf 1 januari 2024 gelden voor alle tandartsen in Nederland.

Vergoedingen tandarts

Of u in aanmerking komt voor een vergoeding van de tandartskosten verschilt per behandeling en per verzekeraar. Kosten voor tandheelkundige behandelingen worden over het algemeen niet vanuit de basisverzekering vergoed, maar vaak wel vanuit een aanvullende tandartsverzekering. Doe de zorgvergoedingscheck of vraag bij uw verzekeraar welke behandelingen worden vergoed.

Betalingen

Voor het versturen en innen van de facturen werken wij samen met Infomedics. Zij sturen de nota in de meeste gevallen eerst naar uw zorgverzekeraar, waarna u de eventuele (rest)nota ontvangt. Voor behandelingen boven de € 250,- ontvangt u altijd voorafgaand aan de behandeling een begroting. Lees meer informatie over betalingen.

Tarieven tandtechniek

Wij samen met enkele tandtechnische laboratoria voor techniekwerk. Hieronder kunt u de diverse tarieven van de tandtechnici bekijken.

 

Telefonisch contactMail ons

Tandarts tarieven 2024 (vastgesteld door de NZa in opdracht van de overheid)