Tandarts Jan van Galen

Nieuwe cliënt

Bij Tandartspraktijk Jan van Galen is het mogelijk om u als nieuwe cliënt in te schrijven en direct een afspraak te maken bij de tandarts. Er is geen wachtlijst voor nieuwe cliënten. U kunt direct, eventueel samen met uw partner en kinderen, terecht bij een van onze tandartsen voor een tandheelkundige behandeling. Het is ook mogelijk om u alleen voor mondhygiëne in te schrijven.

Vul het inschrijfformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak.

 • Intake afspraak met uw nieuwe tandarts
 • Op maat gemaakt behandelplan
 • Afspraak ook in de avonduren en weekenden mogelijk
 • Geen wachtlijst: direct geholpen
 • Voor het hele gezin
 • Ook bij spoed

Bij veel tandartsen in Amsterdam kwam ik op de wachtlijst. Gelukkig kon ik bij Tandartspraktijk Jan van Galen wel direct bij de tandarts terecht met het gaatje in mijn kies.

Telefonisch contactMail ons

De eerste afspraak

Voor de eerste afspraak reserveren wij 40 minuten met de tandarts. Hierin maakt u kennis met de tandarts, die u vraagt naar uw tandheelkundige historie en uw mond en gebit onderzoekt. Indien er geen recente röntgenfoto’s in uw cliëntendossier staan, kan de tandarts besluiten dat er nieuwe foto’s gemaakt moeten worden. Uiteraard krijgt u tijdens de eerste afspraak ook de kans om uw persoonlijke wensen met de tandarts te bespreken.

Voorbereiding op de eerste afspraak

Voorafgaand aan de eerste afspraak vragen wij u om een medische vragenlijst in te vullen. Wij verzoeken u daarnaast om de cliëntengegevens van uw vorige tandarts samen met een geldig legitimatiebewijs en uw verzekeringspas mee te nemen naar onze praktijk.

Persoonlijk behandelplan

Afhankelijk van de gezondheidstoestand van uw gebit en uw eigen wensen, stelt de tandarts een persoonlijk behandelplan op. Dit behandelplan kan inhouden dat u alleen op de praktijk langskomt voor de periodieke controles en de mondhygiënist regelmatig bezoekt, maar ook esthetische behandelingen, zoals het plaatsen van facings of een kunstgebit, zijn mogelijk.

Inschrijving nieuwe cliënt

Vul het inschrijfformulier in om u als nieuwe cliënt bij Tandartspraktijk Jan van Galen in Amsterdam West in te schrijven of kom gerust langs in onze praktijk.

NIEUWE CLIËNT

  Wilt u uw partner ook inschrijven?

  Wilt u uw kinderen ook inschrijven?

  Hoeveel kinderen wilt u inschrijven?


  Geslacht


  Geslacht

  Kind 1


  Geslacht
  ManVrouw

  Kind 2


  Geslacht
  ManVrouw

  Kind 3


  Geslacht